De geschiedenis van het familiebedrijf ter Brugge.

2020 is een bijzonder jaar, niet alleen qua Corona. Bij ter Brugge is het namelijk een jubileumjaar. Na jaren als vertegenwoordiger bij Bolletje en Buijvoets te hebben gewerkt is Gerrit ter Brugge in 1970 voor zichzelf begonnen met Ter Brugge Vleeswaren, conserven en aanverwante artikelen. De ondernemer in Gerrit zag kansen en met de jaren die verstreken groeide het bedrijf en werd er voor de kerstpakkettenafdeling een aparte b.v. opgericht. In 1978 kwam Ton in het bedrijf als vijfde medewerker. In 1983 werden de bedrijven gesplitst om beide op een eigen locatie geheel zelfstandig verder te gaan.

Gerrit en later Gert legde de focus op de kerstpakketten. Ton ging zich volledig richten op de vleeswaren, wat nu Verscentrum ter Brugge is. Beide bedrijven zijn een begrip binnen en buiten Twente geworden. Ruim 40 jaar hebben de bedrijven zelfstandig gefunctioneerd om vervolgens in 2018 de verbintenis weer aan te gaan. In het afgelopen jaar is Geschenken ter Brugge verder geprofessionaliseerd en leveren we naast kerstpakketten, het hele jaar door (relatie)geschenken.

In dit jubileumjaar gaan we graag de samenwerking weer met u aan. Wij helpen u graag een passend Kerstgeschenk te kiezen voor uw medewerkers of zakenrelaties. Ook voor geschenken gedurende het jaar bent u bij ons aan het juiste adres!